ΠΑΙΔΙ

Εκπαιδευτικά Προγράμματα για την Οικογένεια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, η λειτουργία του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης αναστέλλεται από αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο cycladic.gr και στα κοινωνικά μας δίκτυα για τις ενέργειές μας.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί μεγάλοι στο Μουσείο

Τα σχολεία άνοιξαν και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης δίνει και φέτος τις καλύτερες προτάσεις για τα σαββατοκύριακα των παιδιών! Aπό τον Οκτώβριο έως και το Μάιο, κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά και γονείς γνωρίζουν το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία  και μουσική! 

Φέτος λόγω των συνθηκών και του περιορισμού των συμμετεχόντων, ο μέγιστος αριθμός παιδιών ανά εργαστήριο θα είναι 7. Για το λόγο αυτό, τα εργαστήρια για 2-3.5 ετών που απαιτούν και την παρουσία γονέα, προς το παρόν δεν θα ξεκινήσουν. 

Πληροφορίες στο Τ. 210 7294220 (10.00-13.00)

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μέτρα Ασφαλείας/ Πιστοποίηση του μουσείου  για τις διαδικασίες απολύμανσης και πρόληψης της διασποράς του ιού SARS-CoV-2 / Covid-19

Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης  τηρούνται όλα τα μέτρα και οι κανόνες που ισχύουν για την πρόληψη και προστασία από τον COVID-19. Εκτός αυτών, το Μουσείο έλαβε το Σήμα SGS DISINFECTION MONITORED, CLEANING CHECKED MARK, που επικυρώνει τη σωστή εφαρμογή των διαδικασιών απολύμανσης για την πρόληψη της διασποράς του ιού SARS-CoV-2 / Covid-19 σε όλους τους χώρους του.

Όροι συμμετοχής & μέτρα προστασίας

• Το Μουσείο ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και όλοι οι χώροι   απολυμαίνονται συνεχώς.
• Στις αίθουσες με τις Συλλογές και στους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα εργαστήρια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού  λειτουργούν τηρώντας τις κρατικές οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας και, σε κάποιες περιπτώσεις, οι χώροι αερίζονται με φυσικό εξαερισμό.
• Σε όλους τους χώρους τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.
Κατά την είσοδο στο Μουσείο από τη Νεοφύτου Δούκα, τα παιδιά και οι γονείς  φορούν μάσκα και θερμομετρούνται.
• Η χρήση μάσκας για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, είναι υποχρεωτική.

ΠΑΙΔΙΑ 4-5 ΕΤΩΝ

ΠΑΙΔΙΑ 5-7 ΕΤΩΝ

ΠΑΙΔΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ

Στρατηγικός Συνεργάτης

Landscape view is not supported.
Please rotate your device to portrait view.