EN

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 17:00

«Πορτραίτα γεμάτα συναισθήματα»

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2025

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4-7 ΕΤΩΝ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πώς είναι η έκφραση του προσώπου μου, όταν νιώθω λύπη;
Τι χρώμα θα έδινα στον θυμό;
Πώς νιώθω στην αγκαλιά της μαμάς;

Τα πορτραίτα της Marlene Dumas θα αποτελέσουν αφορμή για να ανακαλύψουμε τον κόσμο των συναισθημάτων μας. Σε αυτό το εργαστήριο τα παιδιά θα παίξουν με στον κόσμο των συναιθημάτων και  θα δημιουργήσουν τα δικά τους ασπρόμαυρα πορτραίτα.

ΥΓ.1: Παιδιά, φορέστε άνετα και καθημερινά ρούχα και ετοιμαστείτε να λερωθούμε, γιατί σίγουρα θα λερωθούμε!

ΥΓ.2: Το εργαστήριο προορίζεται για παιδιά χωρίς συνοδό. Οι γονείς/συνοδοί μπορούν να μπουν στο εργαστήριο μόνο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο τέλος της ώρας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες

Σάββατο 4/10 14:00-16:00
Κυριακή 5/10 14:30-16:30
Σάββατο 25/10 11:00-13:00
Σάββατο 25/10 14:00-16:00
Κυριακή 26/10 11:30-13:30
(επανάληψη του ίδιου εργαστηρίου)

Εισιτήρια

15€
Έναρξη αγοράς εισιτηρίων στις 29/9, 10:00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μέγιστος αριθμός παιδιών

15
Μόνο για ελληνόφωνα παιδιά
Με την Παιδαγωγό-Μουσειοπαιδαγωγό Φωτεινή Γκουντοπούλου και
την Αρχαιολόγο – Μουσειοπαιδαγωγό Μυρτώ Ντούσκου

Επικοινωνία

Τ: 210 7239438
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-13:00
Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε η τοποθεσία μας να λειτουργεί σωστά, να εξατομικεύουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να αναλύουμε την κυκλοφορία μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της τοποθεσίας μας στους συνεργάτες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεων και ανάλυσης. Διαβάστε: Όροι χρήσης & Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.