ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

I like to move it, move it!

Για γονείς και παιδιά 2-3,5 ετών

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

"I like to move it, move it!" 
«Hey Macarena! Aah!»

Σάββατο 15/1 11:00-13:00, Κυριακή 16/1 και Κυριακή 30/1, 11:30-13:30

Η καινούργια χρονιά μας βρίσκει να χορεύουμε τον πιο ξεσηκωτικό χορό: Hey Macarena! Γονείς και παιδιά μπαίνουν στη σειρά και χορεύουμε όλοι μαζί για να υποδεχτούμε το 2022. Η μουσική, ο χορός, τα μουσικά και «κινητικά γλυπτά» του Takis μας δίνουν έμπνευση για να δημιουργήσουμε τα δικά μας κινητικά γλυπτά.  Σύρματα, κύπελα, χαρτιά, όσπρια και άλλα πολλά γίνονται τα υλικά μας για δημιουργήσουμε μορφές που κουνιούνται και έχουν ήχο. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την πλαστική των συρμάτων μέχρι το κόλλημα και το βάψιμο. Οι γονείς θυμούνται τη χαρά της δημιουργίας με απλά υλικά και  αφήνονται στη διαδικασία.

Στο τέλος, γονείς, παιδιά και γλυπτά θα χορέψουν τον τελευταίο χορό!

Υ.Γ: Γονείς και παιδιά, φορέστε άνετα και πρόχειρα ρούχα κι ετοιμαστείτε να λερωθούμε, γιατί σίγουρα θα λερωθούμε!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εισιτήριο: 12€ (για 1 παιδί και 1 γονέα)
Mέγιστος αριθμός παιδιών: 10
Πληροφορίες: Τ: 210 7294220, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-13:00

Μόνο για ελληνόφωνα παιδιά

Συντελεστές
Δέσποινα Σακελλαρίου, Αναπτυξιακή Ψυχολόγος

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων: Δευτέρα 10/1, στις 10:00

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης  τηρούνται όλα τα μέτρα και οι κανόνες που ισχύουν για την πρόληψη και προστασία από τον COVID-19 και το προσωπικό του Μουσείου έχει εμβολιαστεί. Εκτός αυτών, το Μουσείο έλαβε το Σήμα SGS DISINFECTION MONITORED CLEANING CHECKED MARK, που επικυρώνει τη σωστή εφαρμογή των διαδικασιών απολύμανσης για την πρόληψη της διασποράς του ιού SARS-CoV-2 / Covid-19 σε όλους τους χώρους του. 

• Οι γονείς και συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών) ή νόσησης (έως 3 μήνες από τη διάγνωση). Για την ταυτοποίηση στοιχείων, θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριo.
• Τα παιδιά 4-11 θα πρέπει να προσκομίζουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου πριν από το εργαστήριο που θα πάρουν μέρος.
• Κατά την είσοδο στο Μουσείο από τη Νεοφύτου Δούκα, τα παιδιά από 4 ετών και οι γονείς φορούν μάσκα και θερμομετρούνται.
• Η χρήση μάσκας για τα παιδιά από 4 ετών και για τους ενήλικες, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, είναι υποχρεωτική.

Landscape view is not supported.
Please rotate your device to portrait view.