• Αθήνα

  16-11-2019

  Ιδιωτική ξενάγηση στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

  Οι Young Patrons συμμετείχαν σε μία ιδιωτική ξενάγηση στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

 • Νέα Υόρκη

  14-11-2019

  Ιδιωτική ξενάγηση στο κτίριο και την έκθεση στο Shed

  Οι Young Patrons της Νέας Υόρκης συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή ξενάγηση στο The Shed, ένα συναρπαστικό νέο χώρο τέχνης και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στη Νέα Υόρκη. Υπο κατασκευή για περισσότερο από μια δεκαετία, το The Shed είναι ένα μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό ίδρυμα, το οποίο φιλοξενεί πρωτότυπα έργα τέχνης απο διαφορετικά μέσα.

 • Αθήνα

  13-11-2019

  Ιδιωτική επίσκεψη σε δύο χώρους τέχνης στο κέτρνο της Αθήνας

  Η πρώτη μας επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Radio Athènes στην τρέχουσα έκθεση της Amelie von Wulffen, Hedwig's Betrayal: Paintings, Comics and a Cupboard. Η ξενάγηση έγινε από την Ελένη Παπαδοπούλου. Η δεύτερη επίσκεψη μας πραγματοποιήθηκε στο ARCH Athens, παρουσιάζοντας τη νέα έκθεση Floating Gestures, από την καλλιτέχνη Αθηνά Ιωάννου. Η ξενάγηση διεξάχθηκε από την καλλιτέχνη.

 • Αθήνα

  09-11-2019

  "Οι διαδρομές του νερού" με την WWF Hellas

  Από τον σταθμό του μετρό Ακρόπολη έως τα γραφεία της WWF στην οδό Λεμπέση, ακολουθήσαμε τη ροή του νερού στην φυσική πορεία του και μάθαμε για αρχαίους θεούς, πηγές, χείμαρρους, ποτάμια, υδραγωγεία, πηγάδια και αυστηρούς νόμους που τιμωρούσαν την υπερκατανάλωση νερού.

 • Νέα Υόρκη

  09-11-2019

  Ιδιωτική ξενάγηση στο ISAW

  Οι Young Patrons επισκέφτηκαν την έκθεση A Wonder to Behold: Craftsmanship and the Creation of Babylon's Ishtar Gate στο ISAW, ένα ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο στο New York University που καλλιεργεί συγκριτικές και συνδετικές έρευνες του αρχαίου παλιού κόσμου από τη Μεσόγειο στην Ανατολική Ασία.

Landscape view is not supported.
Please rotate your device to portrait view.