• Λονδίνο

  05-10-2019

  Cranford Collection Ιδιωτική Ξενάγηση

  Οι Young Patrons, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου επισκέφθηκαν το Cranford Collection στο Λονδίνο παρουσία των ιδιοκτητών της συλλογής όπου μας υποδέχθηκαν με τσάι και κεικ. Μετά απο δυο χρόνια ανακαίνισης απο τους αρχιτέκτονες David και Gabriel Chipperfield, η συλλογή και το σπίτι άνοιξε στις 4 Οκτωβρίου για το κοινό του Frieze art fair.

 • Λονδίνο

  04-10-2019

  Nicolleta Fiorucci Ιδιωτική Συλλογή

  Oι Young Patrons που ζούν στο Λονδίνο ή βρέθηκαν στο Λονδίνο για να επισκεφθούν την ετήσια Frieze Fair είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν απο τον Milovan Farronato, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Nicolleta Fiorucci Russo Collection στην νέα έκθεση "In a waiting room: works from the Nicoletta Fiorucci Russo collection". Ο νέος χώρος της Nicolleta Fiorucci άνοιξε τον Οκτώβριο συνδυαστικά με τις εκδηλώσεις της Frieze Fair και στεγάζεται στο Chelsea.

 • Μουσείο Κυκλαδικής Τεχνης

  26-09-2019

  Iδιωτική ξενάγηση στην έκθεση Πικάσο και Αρχαιότητα απο τον Κο. Σταμπολίδη

  Στο πλαίσιο της σειράς εκθέσεων «Θεϊκοί Διάλογοι», το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση με τίτλο «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός». Πρόκειται για μια σπάνια έκθεση για τα κεραμικά και τα σχέδια που εμπνεύστηκε ο Πικάσο από την αρχαιότητα σε συνομιλία με αρχαία έργα, σε επιμέλεια του Καθηγητή Ν. Χρ. Σταμπολίδη και του Olivier Berggruen.

 • Λονδίνο

  16-09-2019

  Takis στην Tate Modern ιδιωτική ξενάγηση

  Οι Young Patrons είχαν την ευκαιρία για μια πρωινή ιδιωτική ξενάγηση στην έκθεση του Taki στην Tate Modern στο Λονδίνο.

 • The Same River Twice: Contemporary Art in Athens

  13-09-2019

  Ιδιωτική ξενάγηση Μουσείο Μπενάκη

  Το Ίδρυμα DESTE και το New Museum της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη της Αθήνας, παρουσιάζουν την έκθεση The Same River Twice, μια έκθεση καλλιτεχνών με έδρα την Αθήνα.

Landscape view is not supported.
Please rotate your device to portrait view.