• Νέα Υόρκη

  07-05-2019

  Ιδιωτική ξενάγηση στο Swiss Institute

  Oι Young Patrons, στις 7 Μαΐου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις τρέχουσες εκθέσεις του Swiss Institute της Νέα Υόρκης, HAHRYAR NASHAT και MIRROR MASTER FUTURES YARD. Με το πέρας της ξενάγησής τους απόλαυσαν cocktails στην ταράτσα του κτηρίου με θέα στην πόλη.

 • Artist Studio

  19-04-2019

  Art Athina Open Studio

  ​Oι Υοung Patrons επισκέφθηκαν το ατελιέ του Γιάννη Βαρελά που ζει και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες και είναι απόφοιτος της Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και το Royal College of Art στο Λονδίνο.

 • Δάκης Ιωάννου

  12-03-2019

  Ξενάγηση στην προσωπική συλλογή του Δάκη Ιωάννου

  ​Οι Young Patrons του Μουσείου είχαν το ευκαιρία να επισκεφθούν την τρέχουσα εγκατάσταση της ιδιωτικής συλλογής του κ. Δάκη Ιωάννου στην κατοικία του. Η τρέχουσα προβολή περιέχει τα έργα πολυάριθμων διεθνών καλλιτεχνών όπως ο Kaari Upson, ο Roberto Cuoghi, ο Jakub Julian Ziolkowski, ο Urs Fischer, ο George Condo, ο Josh Smith και ο Tim Noble & Sue Webster.

 • Ξενάγηση στο Whitney Museum στην Νέα Υόρκη

  01-03-2019

  Andy Warhol -- From A to B and back again

  Οι Υoung Patrons απόλαυσαν μια ξενάγηση στην ατομική έκθεση του Andy Warhol, Andy Warhol: from A to B and Back Again στο Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Whitney στην Νέα Υόρκη.

 • Πρώτο Νεκροταφείο

  02-02-2019

  Πρώτο Νεκροταφείο - Ξενάγηση

  Οι Υoung Patrons του Μουσείου στις 2 Φεβρουαρίου ξεναγήθηκαν απο την Μαλβίνα Παναγιωτίδη (αρχιτέκτων) και τον Παναγιώτη Λουκά (γλύπτη) στο Πρώτο Νεκροταφείο της Αθήνας όπου είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά σημαντικούς τάφους σπουδαίων Ελλήνων προσωπικοτήτων όπως του Σταθάτου, Κοραή κ.α και μαυσολία κοσμημένα από σπουδαίους καλλιτέχνες όπως του Ερσντ Τσίλλερ και του Γιαννούλη Χαλεπά.

Landscape view is not supported.
Please rotate your device to portrait view.