• Δάκης Ιωάννου

  12-03-2019

  Ξενάγηση στην προσωπική συλλογή του Δάκη Ιωάννου

  ​Οι Young Patrons του Μουσείου είχαν το ευκαιρία να επισκεφθούν την τρέχουσα εγκατάσταση της ιδιωτικής συλλογής του κ. Δάκη Ιωάννου στην κατοικία του. Η τρέχουσα προβολή περιέχει τα έργα πολυάριθμων διεθνών καλλιτεχνών όπως ο Kaari Upson, ο Roberto Cuoghi, ο Jakub Julian Ziolkowski, ο Urs Fischer, ο George Condo, ο Josh Smith και ο Tim Noble & Sue Webster.

 • Ξενάγηση στο Whitney Museum στην Νέα Υόρκη

  01-03-2019

  Andy Warhol -- From A to B and back again

  Οι Υoung Patrons απόλαυσαν μια ξενάγηση στην ατομική έκθεση του Andy Warhol, Andy Warhol: from A to B and Back Again στο Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Whitney στην Νέα Υόρκη.

 • Πρώτο Νεκροταφείο

  02-02-2019

  Πρώτο Νεκροταφείο - Ξενάγηση

  Οι Υoung Patrons του Μουσείου στις 2 Φεβρουαρίου ξεναγήθηκαν απο την Μαλβίνα Παναγιωτίδη (αρχιτέκτων) και τον Παναγιώτη Λουκά (γλύπτη) στο Πρώτο Νεκροταφείο της Αθήνας όπου είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά σημαντικούς τάφους σπουδαίων Ελλήνων προσωπικοτήτων όπως του Σταθάτου, Κοραή κ.α και μαυσολία κοσμημένα από σπουδαίους καλλιτέχνες όπως του Ερσντ Τσίλλερ και του Γιαννούλη Χαλεπά.

 • Artist studio visit

  12-01-2019

  Art Athina Open Studio Visit

  Η πρώτη ξενάγηση σε ατελιέ καλλιτεχνών, που οργανώνει το πρόγραμμα των Young Patrons σε συνεργασία με την Art Athina, για το 2019 πραγματοποιήθηκε στο atelier του Μανώλη Δασκαλάκη - Λεμού.

 • Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

  19-12-2018

  Ξενάγηση απο τον Καθηγητή Σταμπολίδη και χριστουγεννιάτικο κρασί στο μουσείο

  Στις 19 Δεκεμβρίου οι Young Patrons είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν απο τον Διευθυντή του Μουσείου, Καθηγητή Σταμπολίδη στην νέα αρχαιολογική έκθεση "Κρήτη. Αναδυόμενες πόλεις: Άπτερα - Ελέυθερνα - Κνωσσός."

Landscape view is not supported.
Please rotate your device to portrait view.